Petanque

Sæsonstart

Fast føde før start er vigtigt Den 17. maj 2008 havde vi sæsonstart på petanque banen. Vi havde en hyggelig eftermiddag, hvor der blev dystet på livet løs. Der blev kastet, studeret og kommenteret og der blev vist avancerede kasteteknikker, som nok ikke alle var lige efter bogen.

13 spillere var tilmeldt og der blev spillet på tid for at alle skulle komme til at spille rimelig hurtigt. Der blev spillet indledende runder og mellemrunder, hvorefter 3 hold var klar til finalerunden. Alle kan være med

Konkurrenceånden steg undervejs og de gode relationer mellem ejerforeningerne Øst og Vest blev sat på prøve. Nu gjaldt det lige pludselig foreningens ære og da sidste års vindere fra Øst tabte deres 1. kamp i finalen, ville jublen ingen ende tage - fra Vest.

Men sidste års vinderhold kom stærkt igen, fik styr på gummiarmen og vandt den sidste kamp med så mange point, at de alligevel blev samlet vinder af turneringen - dog kun på en bedre målscore end de 2 andre hold.

Hyggetræning

Hvem er tættest på? Hvis du har lyst til at prøve at spille petanque, så er der uofficiel hygge- og træningsaften hver onsdag kl. 19.00. Starten gik 21. maj og fortsætter så længe vejret og lyset tillader det. Koncentration

Der er ikke noget fast program eller styring og det er de personer, der møder op, som aftaler forløbet.

Alle er velkomne. I vaskekælderen i Vest-enden står både en rive og en sneskovl, som kan bruges til at udjævne banen med.

Vel mødt og god fornøjelse!